"Culinary Forum 2022 - Education" kapsamında gerçekleştirilen akademik araştırma yönelik sistematik tarama konu başlıkları aşağıda listelenmiştir.
Gastronomi ve İnovasyon Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Dr. Filiz Arslan
Gastronomi ve Mühendislik Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Dr. Ögr. Üy. Özlem Sucu
Gastronomi ve Eğitim Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Dr. Beysun Güneri
Gastronomi ve Güncel Trendler Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Doç. Dr. Alper Kurnaz
Gastronomi ve Sosyal Medya Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Eniser Atabay
Gastronomi ve Sosyoloji Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ar. Gör. Gaye Kızılcalıoğlu
Gastronomi ve Seyahat Rotaları Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Dr. İlknur Mazan
Gastronomide Temalı Restoranlar Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Dr. İhsan Kazkondu
Gastronomi Müzelerine Yönelik Gerçekleştirilen Araştırmalar - Dr. Ögr. Üy. Nihan Yarmacı
Gastronomi ve Şarap Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Dr. Tuba Şahin Ören
Gastronomi ve Kahve Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Songül Kilin
Gastronomi ve Zeytinyağı Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Dr. Ögr. Üy. Çiğdem Mutlu
Gastronomi ve Coğrafi İşaretli Ürünler Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Ögr. Gör. Samet Ak
Gastronomi Festivalleri Alanında Gerçekleştirilen Çalışmalar - Dr. Ögr. Üy. Veli Erdinç Ören
Gastronomik Deneyim Alanında Gerçekleştirilen Çalışmalar - Arş. Gör. Eda Alphan
Gastronomi Turizminde Etnik Restoranlara İlişkin Araştırmaların Sistematik Derleme Yoluyla İncelenmesi - Arş. Gör. Dr. Sami Sonat Özdemir
Gastronomide Disiplinler Arası Araştırmalar - Ögr. Gör. Emrah Yıldız
Gastronomi ve Fine Dining Alanında Gerçekleştirilen Araştırmalar - Dr. Ögr. Üy. Osman Çavuş
Gastronomi ve Lezzet Bileşenleri - Ögr. Gör. Elif Zeynep Özer